Hecotech - Farming Solutions

Sinds de oprichting in 2004 staat de ontwikkeling van nieuwe systemen en het verbeteren van bestaande systemen voor het welzijn van mens en dier centraal in het familiebedrijf HETWIN – FÜTTERUNGSTECHNIK. Met haar fabriek en testfaciliteit-kijkstal is Hetwin gevestigd in Langkampfen – Tirol waar ze het volledige assortiment Hetwin producten in actie laten zien om agrarische ondernemers een indruk te geven hoe de producten draaien in reële situaties.

Hetwin heeft diverse importeurs/dealers over de hele wereld waarbij Hecotech sinds juli 2020 de dealer schap heeft voor België en Nederland. Wij adviseren u graag namens Hetwin over de mogelijkheden in uw stal en verzorgen verder de volledige installatie.
En blijven ook in de toekomst betrokken doormiddel van onderhoudsbeurten en indien nodig storingsdiensten om ervoor te zorgen dat uw investering bijdraagt aan jarenlang werkplezier.

Ons Hetwin assortiment

Stallboy Feed

De innovatieve oplossing die ervoor zorgt dat er 24 uur per dag vers voer aan het voerhek beschikbaar is en het Fesh Feed software zorgt ervoor dat de stalboy automatisch ca. elke 2 uur het voer 5 cm dichter bij het voerhek schuift waardoor er altijd vers voer binnen handbereik is. 

Lees meer…

Stallboy Light

De innovatieve oplossing die ervoor zorgt dat er 24 uur per dag vers voer aan het voerhek beschikbaar is en de Fresh Feed software zorgt ervoor dat de stalboy automatisch ca. elke 2 uur het voer 5 cm dichter bij het voerhek schuift waardoor er altijd vers voer binnen handbereik is. Zowel te installeren in koeien als geiten/schapen stallen.

Lees meer…

Aranom voerrobot

De ARANOM autonoom zelfrijdende voerrobot is verkrijgbaar in twee uitvoeringen.
De Aranom MIX of de Aranom CUT & MIX. Beide modellen werken op accu’s en rijden zonder railsysteem door de schuur. De robot volgt namelijk een geprogrammeerde route doormiddel van het volgen van kleine referentiemagneten die net onder het vloeroppervlak worden geplaatst.

Lees meer…

Aramis II voerrobot

De Aramis II automatische voerrobot voert 5 taken uit, wegen, snijden, mengen, doseren en transporteren. De Amaris II beschikt over veel voordelen. Het complete voerproces verloopt volledig automatisch waarbij alles per groep dieren specifiek kan worden ingesteld.
Het systeem werkt 7 dagen in de week 24 uur per dag en zorgt voor een continu aanbod van vers voer.

Lees meer…

Astor instrooisysteem

De Astor- instrooirobot voor het automatisch strooien bestaat uit twee delen.
De opslagbunker en de strooi-robot.
De opslagbunker heeft een capaciteit van maximaal 3 vierkante balen of drie ronde balen die vooraf kunnen worden opgeslagen. Van daaruit worden de balen door de bodemketting automatisch naar het doseerapparatuur getransporteerd, verder losgemaakt/gesneden en via de transportband naar de strooirobot getransporteerd.

Lees meer…

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar het complete assortiment van HETWIN?

Bezoek voor meer informatie de website van HETWIN.

 

Een keer kennismaken?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

U bereikt ons eenvoudig via het contactformulier.

Hecotech Farming Solutions
Luke Hendriks  +31(0)615584270
Jacco Cornelissen +31(0)620293007

postadres:
Egtstraat 24
5446 AB Wanroij
Nederland