Hecotech - Farming Solutions

Onze projecten

Project HETWIN Stalboy  22-10-2020
Een nieuwe HETWIN Stalboy met krachtvoerdosering draait sinds afgelopen week in een geitenstal in Bassevelden. Nadat we deze geitenhouder kennis hebben laten maken met de HETWIN producten hebben we ook de installatie uitgevoerd. Magneten boren op de voergang, routes in programmeren, en het laadstation realiseren. En er is een mooie samenwerking met Smits in Breda tot stand gekomen die de krachtvoervijzels hebben gemonteerd. 

Een modernisering in een geitenstal met oog op arbeidsverlichting voor de opdrachtgever. De Stalboy neemt namelijk het vier keer met de hand voeren over en verhoogt het aantal keren doseren van krachtvoer naar wens. Tevens duwt de Stalboy het ruwvoer aan richting het voer hek wat resulteert in minder restvoer en een hogere voer opnamen. Oftewel minder werk voor opdrachtgever en alleen maar extra voordelen voor de geiten.

Ook interesse in een van de Hetwin producten? Klik dan hier.

Project Melkrobots  02-10-2020
Een mooi project opgeleverd, een omschakeling van melkstal naar 4 melkrobots. Een verandering die niet alleen voor de koeien maar ook voor de opdrachtgever veel omvat in omschakeling van werkwijze. 

Wij hebben de afgelopen weken ons ingezet om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gestart bij de demontage van de robots op de vorige locatie, de revisie van de 4 stuks A3 robots en de montage in de huidige stal inclusief leidingwerk en buffervat. Daarnaast met onze kennis en ervaring ondersteund bij de opstartfase. Inmiddels staan er 185 tevreden melkkoeien in een mooie verzorgde stal in Wanroij die hun weg naar de robots hebben gevonden.

Nieuwsgierig naar wat wij u kunnen bieden? Klik dan hier


Een keer kennismaken?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

U bereikt ons eenvoudig via het contactformulier.

Hecotech Farming Solutions
Luke Hendriks  +31(0)615584270
Jacco Cornelissen +31(0)620293007

postadres:
Egtstraat 24
5446 AB Wanroij
Nederland